Search This Blog

Monday, July 26, 2010

sape diorang ni

aku tak pandai bab IT sangat..
nak upload gambar ni pon aku tak bape reti..
tu pasal aku nak tanya...
kat dalam gambar atas ni ade gambat chatbox aku..
print screen 27 julai 2010..
yang nak aku tanye adalah user yang dok chat kat situ..yang dok promosi blog diorang..
diorang tu sebenarnye secara automatiknye TERpromo ataupon ngengade nak mencari publisiti..
kekadang aku rasa mereka ni bace ke blog aku nih..or just melepak singgah blog org lain carik chat box puji puji sket and promote blog diorang..

hish menyemak pon ade..

2 comments:

  1. oit..jangan jangan..pecah nanti pc ko tu kalo ko lompat atas die

    ReplyDelete